Netwerk Orthopedie
Netwerk orthopedie
4 juli 2019

Afscheid Robert Jansen

Helaas zal per 1 augustus (bedrijfs)fysiotherapeut Robert Jansen onze praktijk en het beroep fysiotherapie gaan verlaten. Hij zal een nieuwe uitdaging aangaan in het onderwijs.

Robert heeft 15 jaar lang bij onze praktijk gewerkt en heeft een ontzettend waardevolle bijdrage geleverd in de behandeling van patiënten, het opzetten van de bedrijfsfysiotherapie en het verbeteren van kwaliteit van geleverde zorg binnen het Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar.

Buiten dat was hij een zeer gewaardeerd collega binnen het team en zullen wij hem enorm gaan missen! Wij wensen hem heel veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging!

 

Robert:

“Naast mijn hele fijne collega’s, waar ik de afgelopen 15 jaar mee heb mogen werken, wil ik in het bijzonder ook u als patiënt bedanken voor het prettige contact dat ik met u heb gehad. Mede door u kijk ik terug op de fantastische tijd die ik heb mogen werken bij het Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar en kijk ik er naar uit om al deze goede ervaringen te kunnen gebruiken in het onderwijs.”

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Sluit
Bel mij terug voor een afspraak!