Netwerk orthopedie

4 juli 2019 - David Meijer

Wat is het Netwerk Orthopedie?

Het Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar is één van de initiatiefnemers van het Netwerk orthopedie. Samen met 4 andere fysiotherapie praktijken in de regio en de orthopeden van Noordwest Ziekenhuisgroep zijn wij dit initiatief 4 jaar geleden gestart. Het doel was het verbeteren van de zorg rondom de revalidatie van knie- en heupprotheses en voorste kruisband reconstructies. We zijn gestart met het opfrissen van de protocollen, het samenstellen van gestandaardiseerde voorlichting en het verbeteren van de communicatie tussen orthopeed en fysiotherapeut.

Wij zijn daarbij ook gestart met het aanbieden van scholing over bovengenoemde onderwerpen. Er zijn inmiddels al 72 praktijken aangesloten die je op de website van het Netwerk orthopedie kan vinden. Ook de regio Den Helder hoort daarbij. Het Netwerk wordt dit jaar uitgebreid met het Netwerk Artrose en het Netwerk Schouder.

Kijk voor meer informatie over het Netwerk Orthopedie op de website van Netwerk Orthopedie.

 

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Lees ook:

Netwerk orthopedie

Bedrijfsfysiotherapie voorkomt verzuim

Weer een stapje verder

Alkmaar City Run

Eerste stappen gezet!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram