[seopress_breadcrumbs]

Behandelingen

Bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar gaat fysiotherapie verder dan alleen de behandeling van klachten. Onze gecertificeerde fysiotherapeuten richten zich ook op andere aspecten die met de klachten samenhangen! Tijdens de intake gaan wij na wat de oorzaak van de klachten is en hoe de klachten verminderd kunnen worden. Het komt regelmatig voor dat er een onderlinge samenhang bestaat tussen verschillende soorten klachten of pijn. Wist je bijvoorbeeld dat rugklachten kunnen doorstralen naar je benen en nekklachten uitstralen naar schouders en armen? Wat de oorzaak van de klachten ook is, wij brengen dit in kaart en stellen een concreet behandelplan op zodat wij met fysiotherapie jouw pijn of klachten zo snel mogelijk kunnen verminderen en zelfs verhelpen!

Alle Behandelingen

Onze patiënten beoordelen ons met een
9,5
  • “Prettige, professionele en tegelijkertijd laagdrempelige omgang. Ik voel mij serieus genomen en de oorzaak van mijn klachten wordt aangepakt i.p.v. symptoombestrijding. Bij afwezigheid van mijn vaste fysiotherapeut werd ik bij een collega ingepland. Alles ging in overleg.”
  • “Bij eerste consult meteen de juiste aandoening ontdekt waarop behandeling is gestart. Alles is succesvol verlopen. Duidelijke uitleg gekregen. Fysiotherapeute denkt goed mee en geeft veel vertrouwen.”
  • “Ik had schouderklachten door mijn werkzaamheden achter een bureau met een computer. DRY NEEDLE behandelingen waren voor mij een goede oplossing. Inmiddels gestopt met werken dus klachten blijven ook weg.”
  • “Top team, alles is mogelijk, eerlijk over de behandeling, en helpt goed met revalideren, goede tips over hoe je het best terug kan komen in de sport, en ze steken graag de nek voor je uit als het uitkomt op extra intapen voor een wedstrijd of evenement”
  • “Na twee fysiotherapeuten, een osteopaat, een chiropractor en een orthopeed ben ik na de behandelingen bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar voor het eerst bijna pijnvrij. Heel tevreden dus!”
  • “Ik ben zeer tevreden over FIA Fysiotherapie Alkmaar! Eindelijk ben ik geholpen door een fysiotherapeut die verder kijkt dan de klachten.”
Bekijk alle beoordelingen

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram