Mobilisatie schouder
[seopress_breadcrumbs]

Mobilisatie schouder

De manueel therapeuten en gecertificeerde fysiotherapeuten van FIA Fysiotherapie Alkmaar voeren wanneer u klachten heeft, een uitgebreid lichamelijk onderzoek uit. Dit onderzoek is gefocust op uw schouderklachten en schouderpijn. De fysiotherapeuten richten zich op de diagnostiek, behandeling en revalidatie van de schouders en omliggende gebieden. Door jarenlange ervaring en kennis zorgen onze fysiotherapeuten ervoor dat de schouderpijn wordt verlicht of zelf helemaal wordt weggenomen.

Schouderkliniek Alkmaar

De behandeling van schouderklachten en mobilisatie van de schoudergordel vinden plaats binnen ons gespecialiseerde onderdeel Schouderkliniek Alkmaar. De fysiotherapeuten binnen de schouderkliniek richten zich op de diagnostiek, behandeling en revalidatie van de schouders en aangrenzende gebieden, maar ook schouderinstabiliteit. Onze jarenlange ervaring combineren we met actuele kennis om schouderpijn te verlichten of zelfs helemaal weg te nemen.

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram