Kwalificeringen

De Fysiotherapeut

Onze therapeuten staan ingeschreven bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie die de kwaliteit waarborgt (kijk voor meer informatie op www.keurmerkfysiotherapie.nl). Alle therapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en uitvoering van het werk volgens de KNGF-richtlijnen voor Fysiotherapie.

NSA Stenvers methode

Therapeuten Bert Osendarp, Jannes Blokstra, Wendy Stoop en Tamara Nooy hebben met succes de cursus bij NSA afgerond en zijn daardoor gecertificeerd NSA-therapeut voor arm, nek en schouders. De NSA Stenvers methode gaat uit van de mobilisering van het schoudergewricht op een andere manier dan ‘reguliere’ fysiotherapeutische behandelingen

NVFL: oedeemtherapeuten

De lymfoedeemtherapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL). De NVFL is als beroepsinhoudelijke vereniging, aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF).

NVMT: manueel therapeuten

De manueel therapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). De NVMT is als beroepsinhoudelijke vereniging aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF).

Wij werken samen met:

Fysio Prestatie Monitor

De kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg is voor Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar zeer belangrijk. Jouw ervaring als patiënt is daarin van essentieel belang! Daarom versturen wij via een onafhankelijk meetbureau vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. De vragenlijsten worden anoniem en vrijwillig ingevuld en worden enkel gebruikt om de kwaliteit van de verleende zorg te toetsen. Invullen kost ongeveer 10-15 minuten van je tijd.
Contact opnemen

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram