Vrij Trainen
[seopress_breadcrumbs]

Vrij Trainen

Het Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar beschikt over een professionele trainingsruimte met moderne apparatuur. Omdat we weten dat lichamelijke klachten sneller herstellen als je in een goede conditie bent bieden wij de mogelijkheid om je herstel zelf actief te ondersteunen door tijdens je behandeltraject specifieke oefeningen te doen in onze trainingsruimte. Onze fysiotherapeuten zijn met hun uitgebreide kennis van het bewegingsapparaat uitermate goed in staat om een trainingsschema voor u op te stellen wat zal bijdragen aan een langdurig herstel van uw klacht.

Hoe werkt Vrij Trainen?

Het trainingsschema wordt aan de hand van de klachten opgesteld en geëvalueerd door je behandelend therapeut. Dit schema wordt tevens afgestemd op je persoonlijke wensen en doelen.

Je ontvangt van ons een inlogcode waarmee je via onze website je eigen trainingsmomenten kunt inplannen op de dagen en tijden die je het beste uitkomen. Er wordt per dag aangegeven op welke uren er een deskundig fysiotherapeut aanwezig is in de trainingsruimte om je te begeleiden bij het correct uitvoeren van de oefeningen en het beantwoorden van alle vragen.

Er zijn ook mogelijkheden om in de avond en op zaterdag te komen trainen.

Het Vrij Trainen is een zelfstandige en flexibele vorm van trainen, wat alleen mogelijk is tijdens je behandeltraject bij onze praktijk.

Kosten

De kosten voor het Vrij Trainen zijn:

– 34,00 euro per maand (op basis van 1 of 2 x per week trainen)

 

De abonnementen verlopen via automatische incasso en zijn per maand opzegbaar via een opzegformulier.

 

Gratis Smallgroup Training bij een ‘Vrij Trainen’ abonnement !

 

Als je bij ons een ‘Vrij Trainen’ abonnement afsluit kun je er daarnaast voor kiezen om 1 van je wekelijkse trainingen te gebruiken voor onze Smallgroup Training!

Dit zijn motiverende circuittrainingen van 50 minuten in kleine groepen, waarbij verschillende uitdagende oefeningen worden gedaan om algehele spierkracht op te bouwen en de conditie te verbeteren. Deze trainingen worden samengesteld en begeleid door een sport gespecialiseerd fysiotherapeut, die jou net dat beetje extra kan motiveren.

 

De tijden van de Smallgroup Training zijn:

-  maandagavond van 19.00 - 20.00 uur

-  woensdagavond van 20.00 - 21.00 uur

 

 

Kijk voor meer trainingsmogelijkheden naar Smallgroup Training of Fysio Fitness.

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram