Stop de hoofdpijn!

Hoofdpijn. Iedereen heeft er wel eens mee te maken en meestal gaat het vanzelf over. Bij veel mensen is de hoofdpijn echter een blijvend probleem, dat het dagelijks leven negatief beïnvloedt. Er wordt vaak gedacht dat hoofdpijn normaal is en in 95% van de gevallen wordt de huisarts niet bezocht. Of de hoofdpijn wordt tijdelijk tegengegaan met medicatie. Stop de Hoofdpijn vindt dat dit beter kan en heeft fysiotherapeutische behandelingen ontwikkeld om hoofdpijn echt te bestrijden. Fysiotherapie is een effectieve oplossing om hoofdpijnklachten te verminderen. Met de juiste behandeling pakken wij de oorzaak van hoofdpijn namelijk doeltreffend aan. Het resultaat? Een duidelijke afname van klachten, zodat de hoofdpijn niet langer in de weg zit. Leven zonder hoofdpijn is veel prettiger.

Hoofdpijnspecialisten

Ons team van hoofdpijnspecialisten biedt doelgerichte behandelingen voor spierspanningshoofdpijn, migraine, cervicogene hoofdpijn, medicatieafhankelijke hoofdpijn, clusterhoofdpijn en hoofdpijn vanuit de kaakregio. Door onze kennis en kunde te combineren met andere hoofdpijnprofessionals kunnen wij hoofdpijnklachten gericht behandelen en 50% tot 100% reduceren.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram