Ons team

Al onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten en hoofdpijnklachten. Bij uw aanmelding wordt u aan de hand van uw klachten ingepland bij de therapeut die u het beste kan helpen. Het FIA is een opleidingsinstituut. Hierdoor kan het voorkomen dat er een fysiotherapeut in opleiding aanwezig is bij uw intake of behandeling. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dit aangeven bij de balie of uw therapeut.
  • “Fysiotherapeuten creëren voorwaarden zodat patiënten kunnen herstellen. Hierdoor kunnen zij beter bewegen, ervaren ze minder pijn en kunnen zij zich richten op hun dagelijkse activiteiten, zoals werk en sport.”
    Jannes Blokstra
    Jannes Blokstra
  • “Als team benutten wij elkaars capaciteiten als zorgverlener. Om kwaliteitszorg te kunnen leveren, kijken wij naar meerdere aspecten van het leven. De interesse op het fysieke, lichamelijke vlak maar ook vooral het psychosociale niveau worden hiervoor door mij en mijn collega’s doelgericht ingezet.”
    Maarten Dekker
    Maarten Dekker

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram