Nek-, arm- en rugtriatlon
[seopress_breadcrumbs]

Nek-, arm- en rugtriatlon

In samenwerking met de organisatie FysOptima biedt FIA Fysiotherapie Alkmaar de nek- en armtriatlon en de rugtriatlon aan. De nek- en armtriatlon is bedoeld voor mensen met chronische of herhaalde klachten in de nek- en armregio, gecombineerd met een verminderde belastbaarheid. De rugtriatlon richt zich op mensen die dezelfde problemen ervaren met hun rug en wervelkolom. Het doel van beide triatlontrainingen is om het lichaam langdurig sterker te maken, zodat je lichaam beter belast kan worden, klachten verminderen en veelal zelfs volledig verdwijnen. Uiteraard onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten die de voortgang en kwaliteit van de triatlon waarborgen.
De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram