Fysio Fitness
[seopress_breadcrumbs]

Fysio Fitness

Onze Fysio Fitness groepen zijn geschikt voor iedereen die de belastbaarheid van probleemgebieden en/of zijn algehele conditie wil verbeteren. Hierbij kunt u denken aan klachten aan de knie, enkel, rug of schouder. Daarnaast kan het ook een goed effect geven bij chronische pijnklachten zoals dystrofie, reuma en fibromyalgie.

Wilt u graag Fysio Fitness groepsles volgen? Vele uit Alkmaar en Heerhugowaard gingen u al voor. Zij worden nu begeleid door een van onze fysiotherapeuten tijdens Fysio Fitness in Alkmaar.

Sporten onder begeleiding

Er wordt getraind in kleine groepen en je wordt persoonlijk en intensief begeleid door een vaste fysiotherapeut. Op deze manier kan op een verantwoorde manier het trainingsschema opgebouwd worden en word er specifiek gelet op een juiste uitvoering van de oefeningen. Fysio Fitness is ook een ideaal startpunt als je in de toekomst zelfstandig op een sportschool wilt trainen.

Intake fitness

Voordat je start met Fysio Fitness bespreek je met één van onze fysiotherapeuten wat je persoonlijke wensen en doelen zijn ten aanzien van de training. De training duurt 1 uur en is op een vaste dag en een vast tijdstip en wordt begeleid door een vaste fysiotherapeut. Als je verhinderd bent kun je in dezelfde week in één van de andere groepen je training inhalen. Het is ook mogelijk om 2x per week te trainen. Je kunt je inschrijven bij je behandelend therapeut of via info@fia-fysiotherapie.nl

De tijden van Fysio Fitness (onder begeleiding)

  • Maandag 10.00u - 11.00u en 15.00u - 16.00u
  • Dinsdag 09.00u - 10.00u en 10.30u - 11.30u en 16.00u - 17.00u
  • Woensdag 09.00u - 10.00u
  • Donderdag 09.30u - 10.30u en 11.00u - 12.00u
  • Vrijdag 16.00u - 17.00u

Kosten voor Fysio Fitness

De kosten voor Fysio Fitness zijn (per maand):
45,50,- euro

Kijk voor meer trainingsmogelijkheden naar Smallroup Training of Vrij Trainen.

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram