Bert Osendarp

BIG-nummer

09034642504

Over

Als Nestor heb ik onze buurtpraktijk zien uitgroeien tot een instituut van formaat. Jonge fysiotherapeuten hebben zich ontwikkeld tot vaardige hulpverleners en fijne collega’s. Ons beroep groeide spectaculair tot een gerespecteerde discipline. Dit levert sterke samenwerkingsverbanden op met andere medische disciplines. Betere diagnostiek en behandeling zijn hiervan het resultaat. Ik vind het begeleiden van Fysiotherapeuten in opleiding (F.I.O.s.) een maatschappelijke verplichting voor een senior als ik. Ik draag zo mijn steentje bij aan de zorg van de toekomst. Naast fysiotherapie en geneeskunde ben ik geinteresseerd in de psychologische –, filosofische – en spirituele kant van de gehele mens. U bent bij ons in goede handen.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram