Irene van Vuure

BIG-nummer

59913309604

Over

Hallo, ik ben Irene van Vuure. Sinds mijn afstuderen in 2010 ben ik als fysiotherapeut werkzaam bij het FIA Fysiotherapie. Tijdens mijn stageperiode bij het FIA heb ik kennis gemaakt met de complexiteit van nek-schouder-armklachten en de kennis en kunde van het FIA team om via de juiste diagnose en therapie een weg te vinden naar herstel bij hun cliënten. Dit heeft mij na mijn afstuderen gestimuleerd om mij via diverse cursussen verder te ontwikkelen op het gebied van schoudergerelateerde klachten. Daarnaast heb ik met dry needling een extra tool om in te zetten tijdens mijn behandelingen. Inmiddels is mijn interesse verbreed naar andere orthopedische klachten en dan met name sportgerelateerd. Zelf wissel ik gedurende het jaar diverse sporten af waaronder wielrennen, mountainbiken, spinning, schaatsen, skeeleren, sportklimmen, alpinisme, yoga en fitness. Tijdens sportactiviteiten wordt vaak een grote fysieke prestatie van het lichaam gevraagd. Indien er dan sprake blijkt van een disbalans in belasting en belastbaarheid van het musculoskeletale systeem, ofwel de spieren en gewrichten, kunnen er blessures ontstaan. Om meer kennis te verwerven in (sportgerelateerde) musculoskeletale klachten en revalidatie ben ik in 2017 gestart met de vierjarige master Musculoskeletaal in Enschede. Daarin wordt kennis vanuit de manuele therapie en sportfysiotherapie gecombineerd, zodat ik vanuit meerdere perspectieven een goed totaalbeeld kan krijgen van uw lichamelijk klacht en het benodigde revalidatieproces. Ik werk met veel plezier binnen dit FIA team en ben op de praktijk aanwezig van dinsdag tot vrijdag.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram