Jannes Blokstra

BIG-nummer

79033153609

Over

Hallo, ik ben Jannes Blokstra, afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie Jan van Essen in 1981 en sinds die tijd werkzaam binnen deze praktijk. Mijn belangrijkste specialisaties zijn manuele therapie, oedeem therapie, CRPS (dystrofie) en dry needling. Samen met Bert Osendarp en de schouderorthopeden van het NWZ ben ik initiatiefnemer in het opzetten van de Schouderkliniek Alkmaar. Ook zit ik in het bestuur van het Netwerk Orthopedie. Naast het nek-, schouder-, armgebied liggen mijn interesses in het behandelen en voorkomen van blessures bij m.n. de bovenhandse sporters, maar ook bij wielrenners, zwemmers en voetballers. Ik vind het een uitdaging om mensen die elders niet verbeteren te helpen om weer fit te worden. Als gespecialiseerde praktijk hebben we dan ook een consultfunctie en doen we regelmatig second opnions. Ik werk nog steeds met heel veel plezier binnen het FIA met uitstekende collega’s. Ons team wordt regelmatig aangevuld met jonge enthousiaste fysiotherapeuten, waar ik ook van kan blijven leren en het houdt de praktijk up to date.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram