Jeroen Zandstra

BIG-nummer

19054713204

Over

Hallo, mijn naam is Jeroen Zandstra. Ik heb vanaf mijn 10e jaar fysiotherapeut willen worden, omdat ik mijn moeder (die reuma heeft) haar voeten masseerde als klein jochie. Ze vond dat ik dat zo goed kon. Ik heb er nooit meer over getwijfeld, ik ben het geworden en ben tot op de dag van vandaag trots dat ik fysiotherapeut ben. Ik wil en wilde altijd de beste fysiotherapeut worden, dat is nog steeds mijn streven. Met ons team van collega fysio- en manueeltherapeuten wil ik de best mogelijke zorg leveren. Ik weet inmiddels dat je niet alles kan weten en dat samenwerken met collega´s, specialisten, huisartsen, psychologen/coaches, acupuncturisten en nog veel meer andere disciplines de sleutel tot een optimaal resultaat is. Ik vind het belangrijk dat de mensen die ik help de aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat begint met goed luisteren en de echte oorzaak van hun problemen te vinden. Daarna kan er dan een duidelijk plan gemaakt worden, wat in overleg met de patiënt kan worden uitgevoerd.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram