Marijn Bos-Kramer

BIG-nummer

39057542104

Over

Altijd op zoek naar de juiste zorg. De vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek. Altijd uitgaan van de kwaliteit van ons lijf om te willen verbeteren en zo mogelijk genezen. Dat ben ik als fysiotherapeut. Hoe langer ik fysiotherapeut ben, hoe meer ik me realiseer dat je dat nooit alleen kan. Goede en efficiënte samenwerking met collega’s, medische en paramedische disciplines vind ik dan ook heel belangrijk. Ik ben inmiddels meerdere jaren actief lid van het schoudernetwerk. Eerst in regio Amsterdam en op dit moment in de regio Noord-Holland-Noord. Daar ben ik ook actief als bestuurslid, zodat ik ook op een hoger niveau kan meehelpen aan het realiseren van de best mogelijke zorg. Naast de werkzaamheden als fysiotherapeut, ben ik de praktijkmanager. Graag ga ik samen met u op zoek naar de oplossing voor uw klachten.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram