Nathan Ruppert

BIG-nummer

69918872804

Over

Mijn missie: "Ik help u overeind en verder...!" Door op zoek te gaan naar de (onderliggende) oorzaak van uw klachten i.p.v. tijdelijke symptoom bestrijding. Door in eerste instantie wel de symptomen te verminderen maar vooral door preventie beleid, zodat u nooit meer voor deze klacht bij de fysiotherapeut hoeft te komen. In 2010 studeerde af als Sociaal bewegingsagoog aan het CIOS in Haarlem, met als deelvakken o.a.; Fitnesstrainer A+B en loop- en conditietrainer. Sinds 2014 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut met later als extra specialisatie Echografie en Dry-needling maar ben altijd met affiniteit voor sport(ers). Tevens ben ik eigenaar van FIT-TEST.nl waarmee ik voor zowel individuele sporters als sportclubs (maximale) inspanningstesten afneem voor het bepalen van o.a. het omslagpunt en trainingszones. Na 10 jaar in Hoorn te hebben gewerkt ben ik sinds 2024 werkzaam bij FIA als fysiotherapeut, MSK echografist en praktijkmanager.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram