Romy Commandeur

BIG-nummer

49921518604

Over

Hallo, ik ben Romy Commandeur. Sinds 2016 werk ik als algemeen fysiotherapeut bij het Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar. Mijn interesse in nek-schouder-armklachten is ontstaan tijdens mijn stageperiode bij het FIA. Naast mijn interesse in de schoudergordel ligt mijn interesse ook bij andere orthopedische en sport gerelateerde klachten. In 2018 en 2019 heb ik aan de University of Brighton in Engeland de Master Musculoskeletal Physiotherapy gedaan. Dit is een internationaal erkende opleiding waar ook de manuele therapie onder valt. Op dit moment ben ik nog bezig met het schrijven van mijn scriptie. Ik ben op dinsdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram