Tamara Nooy

BIG-nummer

79057514304

Over

Ik ben Tamara Nooy en ik werk sinds 2002 als fysiotherapeut bij Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar. In de eerste jaren van mijn werkende leven heb ik allerlei cursussen gevolgd op het gebied van nek-schouder-armklachten en schouderklachten bij bovenhandse sporters. Gaandeweg ben ik in aanraking gekomen met beeldvorming d.m.v. echografie en dit heeft sindsdien mijn volle aandacht en interesse. Echografie van de schouder en de elleboog pas ik het meeste toe. Op deze manier kan ik snel tot een goede diagnose komen en kan ik een gericht behandelplan opstellen. Ook heb ik dry needling tot mijn vaardigheden kunnen toevoegen, wat een waardevolle aanvulling blijkt op mijn behandeling.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram