Tessa Honselaar

Specialisaties

BIG-nummer

Over

Mijn naam is Tessa Honselaar en ik ben sinds begin januari 2024 werkzaam bij FIA. Ik heb jarenlang met veel plezier als secretaresse bij een Ingenieursbureau gewerkt, maar ik wilde op een gegeven moment toch iets zoeken wat beter bij mij aansloot als persoon. Ik heb dat toen gevonden in het werken bij een non-profit organisatie, wat mij veel meer voldoening gaf. Maar toen ik twee jaar geleden vanwege de liefde besloot te verhuizen vanuit Amsterdam naar Alkmaar, vond ik dat het voor mij ook beter was om een leuke baan dichtbij huis te vinden. Dat heb ik gelukkig gevonden in deze baan als Front Office medewerkster bij FIA. Ik geniet ervan om te werken in een praktijk, om veel in contact met patiënten te zijn en van dichtbij te ervaren hoe mensen worden geholpen door de vakbekwame fysiotherapeuten.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram