Wendy Stoop

BIG-nummer

19066938304

Over

Mijn naam is Wendy Stoop, in 2007 ben ik mijn loopbaan als fysiotherapeut begonnen bij het FIA na een stage. Vanaf het begin heb ik me in deze praktijk erg thuis gevoeld en werk er met veel plezier. De eerste jaren heb ik me met name verdiept in schoudercursussen en in 2014 heb ik de masteropleiding Manuele Therapie afgerond aan de SOMT. Dit samen met de cursus Dry Needling en de opgedane ervaring zorgt ervoor dat voor mij het vak interessant en uitdagend blijft om mensen zo goed mogelijk te helpen bij het oplossen van hun beweegproblemen. Ik behandel veel nek-, rug- en schouderklachten en de laatste jaren heb ik mij ook verdiept in het behandelen van hoofdpijnklachten. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram