Fysiotherapie Schermer

Op zoek naar de beste fysiotherapie in de regio van Schermer?

T: 072 511 24 25
E: info@fysiotherapie-alkmaar.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur
Medisch fitness ook na 18.00 uur
[seopress_breadcrumbs]

Fysiotherapie in de regio Schermer

Onze fysiotherapeuten in Egmond hebben ieder hun eigen specialisme om u van uw klachten af te helpen. Door hun specialisme en onze snelle, constructieve manier van behandelen, komen patiënten uit het hele land naar onze praktijk om van hun klachten af te komen. Wij behandelen patiënten uit de regio Egmond als fysiotherapeut en de vestigingen in Alkmaar hebben een zeer belangrijke regiofunctie als Fysiotherapeutisch Instituut voor Noord-Holland en ver daar buiten.

FIA- Fysiotherapie biedt de volgende behandelingen aan:

  • Manuele therapie
  • Echografie
  • Dry needling
  • Mobilisatie schouder
  • Triggerpoint-therapie
  • Oedeemtherapie
  • Medical taping
  • Houdingstherapie
  • TENS-therapie

Wist u dat?

54% van de patiënten die wij behandelen buiten Alkmaar komen?
Wij patiënten gemiddeld in 9 behandelingen van hun klachten af hebben geholpen?
Onze fysiotherapeuten naast hun reguliere werkzaamheden minimaal 50 uur bijscholen per jaar?

Onze behandelwijze

Duurzaam herstel dankzij de fysiotherapeuten van FIA

Fysiotherapie gaat verder dan alleen de behandeling van klachten; het moet zich richten op alle aspecten die met de oorzaak samenhangen! Dat is hoe de gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Fysiotherapeutisch Instituut Alkmaar te werk gaan. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouders-, arm-, nek- en rugklachten en stellen persoonlijk contact met patiënten voorop. Het is ons doel dat jij duurzaam herstelt, zodat je goed kunt functioneren in je dagelijks en werkend leven. Wij doen er alles aan om dit resultaat te behalen!

Over het Fysiotherapeutisch Instituut

Bij het Fysiotherapeutisch Instituut werken gecertificeerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten richten zich onder andere op fysiotherapeutische behandelingen van schouders, armen, nek, rug, benen en knieën. Wij doen er alles aan om de belastbaarheid en de fysieke gezondheid van patiënten te verbeteren zodat we samen bouwen aan een langdurig herstel! Onderdeel van het FIA zijn de schouderkliniek, Stop de hoofdpijn en bedrijfsfysiotherapie

Waarom geen lokale praktijk?

FIA heeft geen Fysiotherapiepraktijk in Schermer, maar biedt haar diensten aan in Schermer. Zoals we vaker vermelden hebben wij een regio dekking voor Fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn dermate bekwaam dat Patiënten zelfs uit Alpen aan de Rijn en Eindhoven naar Alkmaar komen om geholpen te worden. Waarom zou u dan voor een fysiotherapeut uit Schermer als de beste dicht bij zijn.

Waarom fystiotherapie?

Waarom bieden wij dan Fysiotherapie in Schermer 

Waarom bieden wij dan Fysiotherapie in Egmond aan?
Ook u gunnen wij de best mogelijke fysiotherapie Egmond. Doordat wij landelijk gezien worden als een van de specialisten op het gebied van schouderbehandelingen, nek-, arm- en rugbehandelingen en hoofdpijn willen wij u ook de mogelijkheid geven om even langs te komen in onze praktijk gezien u vlakbij zorg zoekt.

Wanneer ben je fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut in Schermer?
In ons optiek ben je een fysiotherapeut voor Langedijk als je wilt dat de patiënten in die regio wilt behandelen met de best mogelijke zorg. Dat willen wij dan ook voor u doen. Kies daarom voor FIA Fysiotherapie voor uw fysio Schermer

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram