Alkmaar City Run

10 mei 2018 - Tamara FIA

Schouderkliniek Alkmaar rent mee met de Alkmaar City Run !

Dat fysiotherapeuten sportief zijn en graag in beweging zijn wordt door veel mensen als waar aangenomen. De medewerkers van het Fysiotherapeutisch Instituut  Alkmaar vonden het tijd om dit eens te bewijzen!

Op 9 mei jl. vond de 6e editie van de Alkmaar City Run by Night plaats. Wel meer dan 9000 deelnemers deden dit jaar weer mee met dit spectaculaire event, waaronder ook 7 medewerkers van onze praktijk.

Aan de 5 km-loop deden voor ons mee: fysiotherapeuten David Meijer, Halbe Kooter, Jelle Schumacher, Rocky Loots (fysiotherapeut i.o.) en onze office manager Sonja Keur.

Aan de uitdagende 10 km-loop deden mee: fysiotherapeuten Robert Jansen, Romy Commandeur en Jeroen Zandstra.

En dat zij fit zijn hebben ze bewezen; we zijn als 5e geëindigd bij de 5 km business run!

Geef je op!

Wilt u ook in beweging komen en fitter worden geef u dan nu op voor Join2move!

Join2move is een initiatief om bewoners van Alkmaar  onder begeleiding van een bewegingsdeskundige gezamenlijk in beweging te krijgen.

De trainingen zijn wekelijks op woensdagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur. We verzamelen bij het IJkgebouw in het Victoriepark. Deelname is gratis!!!

Laatste update: mei 2021

De beste behandeling is afhankelijk van de oorzaak van je klachten. Wil jij meer weten?
Doe de online Fysiotherapiecheck!

Lees ook:

Bedrijfsfysiotherapie voorkomt verzuim

Weer een stapje verder

Alkmaar City Run

Eerste stappen gezet!

Symposia bovenrug

Wij zijn aangesloten bij

Netwerk OrthopedieNederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT)nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologienoordwest ziekenhuisgroepDC kliniekenCentrum voor Geneeskundige Expertise Alkmaar (CGEA)Beweegzorg Noordwest (BNW)
© FIA Fysiotherapie - Alle rechten voorbehouden

× Vraag het ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram